Torstaina jäällä erilainen KooKoo!

KooKoo-hyökkääjä Petri Lammassaari lupaa torstaina jäälle luistelevan erilaisen ryhmän, kuin mitä ensimmäisissä harjoituspeleissä nähtiin. Vastustajaksi Lumon Areenalle saapuu Porin Ässät.

KooKoon liigataival käynnistyi tulosten valossa surkeasti viikonloppuna, kun joukkue hävisi Imatran-turnauksessa sekä SaiPalle että JYPille. Torstaina oranssimusta miehistö pääsee parantamaan esitystä Lumon Areenan kotikaukaloon ensimmäistä kertaa!

- Fiilis on loistava! Olemme treenanneet alkuviikon tiukasti ja torstaina nähdään varmasti erilainen KooKoo, lupaa hyökkääjä Petri Lammassaari.

Kotijoukkue hakee torstain ottelussa kauden avausmaaliaan, sillä SaiPa ja JYP onnistuivat pitämään kouvolalaiset nollilla.

- Ensimmäisissä peleissä vastustajat olivat tehokkaita. Meilläkin oli paikkoja, mutta turha selitellä, saimme hyvän messagen niistä peleistä.

Lumon Areenan rakennustyömaa on vielä kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa kesken, mikä aiheuttaa poikkeavia järjestelyjä. Muun muassa A-puoli ja pääsisäänkäynti ovat suljettuja Ässiä ja tiistaina 18. elokuuta TPS:ää vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa. Lue lisää!

Ensimmäisissä harjoitusotteluissa KooKoota rasitti lyhyt yhteinen aika jäällä, sillä ensimmäinen peli tuli vastaan vain neljän päivän jälkeen. Toinen jäätreeniviikko on tuonut mukanaan ensimmäistä enemmän pelillisten asioiden läpikäymistä.

- Ensimmäinen viikko mentiin aikalailla kunto- ja taitoasioiden parissa, emmekä vielä käyneet pelillisiä juttuja läpi. Maksoimme siitäkin vähän hintaa, mutta se oli tietoinen valinta. Nyt olemme alkaneet käydä pelillisiäkin asioita pala palalta läpi. Treenattuja asioita halutaan näkyvän myös torstaina kaukalossa.

- Treenipelit mennään näin, että vastustajaa ei juurikaan katsella, yritetään vaan saada omaa peliä pakettiin. En ole itse edes katsonut millainen jengi Ässillä on kasassa, vaan fokus on tässä meidän omassa jutussa.

Lammassaari on yksi viimeisimmistä KooKoon kesähankinnoista. Liigaa aiemmin muun muassa Rauman Lukossa ja Espoon Bluesissa pelannut laitahyökkääjä pelaa torstaina ensimmäisen kotiottelunsa Kouvolassa ja KooKoo-paidassa.

- Kondis on hyvä ja treenit ovat laadukkaita ja niissä on tekemisen meininki. Kun on päässyt terveenä mukaan, niin olen nauttinut joka päivästä!

KooKoo-Ässät Lumon Areenalla torstaina 13. elokuuta kello 18:30.
Ennakkoliput myy Lippupalvelu! Pelissä lipunmyynti vain B- ja C-ovilla, joten tule ajoissa!