Torstaina paljon pelissä

KooKoon hurja pudotuspelipaikkajahti jatkuu torstaina kotiottelulla Porin Ässiä vastaan. Matsi on oranssimustien runkosarjan viimeinen kotipeli!

Historiallisen #PaluuLiigaan-kauden 2015–2016 runkosarja on edennyt KooKoon osalta jo siihen pisteeseen, että jäljellä on enää yksi kotipeli. KooKoo isännöi Lumon Areenalla torstaina Porin Ässiä pudotuspelitaiston kannalta elintärkeässä matsissa.

- Onhan tämä siistiä, että peleillä on vielä tässä vaiheessa kautta näin paljon panosta. Aika monella jengillä ei ole enää väliä, miten he nämä viimeiset pelit pelaavat, KooKoo-pakki Mikael Kurki maalaa.

KooKoon ja Ässien kamppailun tulos näkyy suoraan sarjataulukossa, sillä joukkueet ovat nyt sijoilla 11 ja 12. Pudotuspeleihin pääsee kymmenen parasta joukkuetta, joten molemmat ajavat vimmatusti takaa Vaasan Sportia. Tappio tietäisi kumman tahansa pudotuspelihaaveille jopa ratkaisevaa kolausta.

Sarjatilanne on kaikkien tiedossa, muttei koko aikaa mielessä.

- Mitä vähemmän sitä ajattelisi, sen parempi. Kaikki tiedostavat tilanteen, mutta jos sitä alkaisi koko ajan tai vaikka kesken pelin pohtia, niin ihan vihkoonhan se menisi. Jääkiekko on kuitenkin yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli.

KooKoo ja Ässät ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti. KooKoo voitti syyskuussa kotipelinsä rankkareilla, mutta taipui Porissa marraskuussa varsinaisella peliajalla ja joulukuussa jatkoajalla.

- Ässät on perinteinen jengi, jota vastaan on kiva pelata. Mielestäni he pelaavat tällä hetkellä hyvää kiekkoa ja etenkin hyvää ylivoimaa. Peli on meille hieno haaste, mutta olemme jo katsoneet lääkkeet sitä varten. Pidetään huoli, ettei jää viimeiseksi kotipeliksi!

Tällä hetkellä porilaisjoukkue seilaa neljän ottelun tappioputkessa. KooKoolla puolestaan on alla neljän kotivoiton putki, jonka aikana oranssimusta joukkue on kaatanut TPS:n, Pelicansin, JYPin ja viimeisimpänä tiistaina Lukon.

Kaikkiaan KooKoolla on 29 kotipelistä kasassa 16 voittoa ja 48 sarjapistettä.

- Lukko-peli oli tosi tiukka ja playoff-henkinen vääntö. Pelasimme mielestäni fiksusti ja se näkyi kolmena tärkeänä pisteenä.

KooKoo pelaa Ässät-kotipelin jälkeen vielä lauantaina Kuopiossa KalPaa ja ensi torstaina Tampereella Ilvestä vastaan.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät –
osta liput!