Pe 25.1. 18:30 VS.

TPS liian vahva Turussa

KooKoo taipui viikon toiseen tappioonsa torstaina Turun Palloseuraa vastaan.

KooKoon kasvojenpesuprojekti epäonnistui torstaina pahemman kerran, kun paluuta voittojen tielle hakenut joukkue kaatui Turussa. Kotivoitto irtosi mustavalkoisille lukemin 5–1 (2–0, 2–0, 1–1).

- Yhteenveto pelistä on lyhyt ja yksinkertainen: TPS oli tänään äärettömän hyvä. He tulivat lähtöön todella voimakkaasti ja fyysisesti, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tiivisti.

Kotijoukkue TPS löi ottelun alkutahdit heti ensimmäisellä minuutilla onnistumalla ripeästi maalinteossa. Kahden erän jälkeen taululla oli turkulaisten 4–0-johto. TPS rokotti kahdesti samalla sekunnilla, kun KooKoon jäähy päättyi.

- Ensimmäisestä erästä ei ole paljoa enempää kerrottavaa meidän puolesta. Toisessa erässä pääsimme vähän matkaan mukaan, mutta emme me olleet tänään valmiita taistelemaan pelin voitosta. Huomattavasti parempi ja vahvempi joukkue vei voiton.

- Tepsin tasoista ja hyvin latautunutta joukkuetta vastaan ei pääse helpolla. Onnistumisia ei saa, ellei niitä ota, ja silloin pelistä tulee vaikea.

Päätöserässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Hyökkääjä Eero Savilahti rikkoi TPS:n kuparisen ottelun päätösminuutilla Miika Heikkilän ja Oscar Eklundin esityöstä.

- Vastassa oli yksi sarjan kovimmista joukkueista, joka hyökkäsi päälle pyörremyrskyn lailla ja me olimme ottava osapuoli.

KooKoo pelasi edellisen kerran keskiviikkona, eikä saanut ladattua torstaille ehjää esitystä. Oranssimusta joukkue oli matkassa kuudella puolustajalla ja vain 11 hyökkääjällä. Joukkue esiintyi Turussa ilman keskiviikkona loukkaantunutta kapteeni Josh Greeniä.

- Sitä tässä pohditaan, että miksemme olleet valmiita. Pienistä asioista se on kiinni. Meillä oli eilen kova vääntö Jukureita vastaan, siitä katkera tappio ja Greenkin loukkaantui. Taisi tulla niin monta takaiskua yhdellä kertaa, että emme vain tänään saaneet ladattua tarpeeksi.

- Olemme pelanneet hyviä pelejä ja kovia pelejä vajaalla rosterillakin koko ajan, mutta tänään me emme onnistuneet. Meidän on katsottava peiliin, tartuttava härkää sarvista ja mentävä eteenpäin.

Oranssimustien maalilla pelasi Samu Perhonen, joka torjui ottelussa 22 kertaa. TPS-veskari Aleksandar Georgiev selvisi 17 torjunnalla.

KooKoo pelaa viikon kolmannen ottelunsa lauantaina, jolloin se isännöi Lumon Areenalla Rauman Lukkoa.

Seuraavat kotiottelut:
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!
La 28.1. klo 17:00 KooKoo–KalPa – pysy kuulolla!
Ti 31.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!