Tuhkanen jatkaa loppukauden – Heikkilä viikon

Tappara-lainat Niko Tuhkanen ja Miika Heikkilä jatkavat Kouvolassa.

Puolustaja Niko Tuhkanen, 28, luutii KooKoon takalinjoilla kuluvan kauden loppuun asti. Tapparan sopimuspelaajan lainapesti Kouvolaan kesti alustavasti vuodenvaihteeseen, mutta siihen sisältyi mahdollisuus loppukauden jatkoon.

- Niko on tullut hienosti ryhmään sisään. Hän tuo meille lisää vaihtoehtoja sekä yli- että alivoimapeliin. Puolustajien loukkaantumistilanne huomioiden oli helppo päätös lainata mies meille koko loppukaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Myös toinen KooKoon Tappara-laina – hyökkääjä Miika Heikkilä – jatkaa oranssimustissa. Kuluvan viikon oranssimustissa viilettäneen Heikkilän jatko kestää ensi viikon.

- Hyökkäyksessä on ollut paljon sairasteluja, joten pidämme Heikkilän mielellämme mukana vielä ainakin yhden lisäviikon. Hän paransi ottelu ottelulta tämän viikon peleissä ja onkin mielenkiintoista nähdä miestä myös ensi viikolla.

Tuhkanen on pelannut KooKoossa tällä kaudella kuusi ottelua tehoin 0+2. Heikkilä on ehtinyt esiintyi kouvolalaisryhmässä kolmen ottelun verran ilman tehopisteitä.

Seuraavat kotiottelut:
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!