Unelma karkasi lauantaina

KooKoo taipui Mikkelissä Jukureita vastaan ja pudotuspeliviiva karkasi samalla joukkueelta tavoittamattomiin.

Vierasjoukkue KooKoon lataus jäi lauantaina Mikkelissä pahasti piippuun, eikä joukkue pystynyt haastamaan isäntiä. Jukurit voitto ottelun lopulta lukemin 4–2 (2–0, 1–1, 1–1).

- Aika vähän on päässä tällä hetkellä, kun rehellisiä ollaan, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola summasi.

Tappio tarkoitti sitä, että KooKoon kauden tavoite ja unelma – pudotuspelipaikka – karkasi myös teoriassa tavoittamattomiin. Kymmenentenä oleva Tampereen Ilves harppasi 12 pisteen päähän ja sillä on myös kouvolalaisia enemmän kolmen pisteen voittoja.

- Torstain tappio ja playoffs-mahdollisuuden karkaaminen oli liian lähellä. Tänään kokonaisvaltainen lataaminen jäi vajaaksi. Isku peliin ei vain riittänyt.

Jukureiden lähtö lauantain kamppailuun oli kova ja ensimmäinen erätauko koittikin 2–0-lukemissa. Ensimmäisen maalinsa kotijengi teki jo pelin toisella minuutilla, mikä antoi suunnan koko kamppailulle.

- Samaan aikaan, kun meillä oli vaikeaa löytää lataus, niin vastustaja oli äärettömän keskittynyt ja teki pirusti töitä. Harmittava nopea maali tietysti myös osaltaan hankaloitti peliin lähtöä. Illan käsikirjoitus oli hankala.

KooKoo nousi peliin numeroiden valossa mukaan vielä toisessa erässä, kun puolustaja Ossi-Petteri Grönholm tinttasi kauden ensimmäisellään lukemiksi kaksi–yksi. Jukurit kampesi kuitenkin vielä ennen erätaukoa taas kahden maalin karkumatkalle.

- Ajoittain pääsimme peliin kiinni, mutta turha on selitellä, emme olleet tänään hyviä. Fanit jaksoivat kannustaa hienosti, mutta meiltä oli puhti poissa.

Oranssimusta kannattajajoukko Kuudes Kenttäpelaaja oli Mikkelissä läsnä kahden linja-autollisen voimin.

Jukurit löi ottelulle lopullisen niitin 4–1-maalin muodossa päätöserän puolivälissä. Jan-Mikael Juutilaisen lopussa tekemä kavennus ylivoimalla ja ilman maalivahtia oli kovin laiha lohtu.

Grönholmin ja Juutilaisen lisäksi nimensä tehotilastoihin saivat KooKoolta kahden syöttöpisteen Toni Hyvärinen ja syötön mieheen keränneet Mikko Virtanen sekä Miro Saarelainen.

KooKoo pelaa kuluvalla kaudella vielä neljä ottelua, joista kaksi Lumon Areenalla ja kaksi vieraissa.

- Tänään emme onnistuneet lataamisessa, mutta ensi viikon kolmeen ja seuraavan viikon yhteen matsiin latauksen täytyy löytyä. Vedetään niin paljon, kuin koneesta suinkaan löytyy.

Seuraavat kotiottelut:

Ke 7.3. KooKoo–Ilves – osta liput!
Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!