Uudella ykkösketjulla Pelicans-matsiin

KooKoon hyökkäysosasto iskee lauantaina Pelicansin kimppuun uudistuneella formulla. KooKoo kohtaa lahtelaiset CCM-turnauksen päätösottelussa.

Aiemmissa oranssimustien harjoitusotteluissa ykkösketjussa nähdyt Josh Green ja Petri Lammassaari eivät matkaa lauantaina Lahteen, ykkösvitja on uudessa koostumuksessa Pelicans-ottelussa. Kanadalaishyökkääjä Matt Watkins pelaa ensimmäisen ottelunsa sentterinä.

KooKoo lauantaina jälleen tehokkuutta, sillä aiemmissa otteluissa reppu ei ole heilunut hyvistäkään otteista huolimatta. Torstaina joukkue kaatui CCM-turnauksen pelipaitaoperaation sävyttämässä avausottelussa HPK:ta vastaan 1-0.

- Meidän pitää jaksaa olla päättäväisiä maalinteon kanssa ja löytää siihen piiru lisää röyhkeyttä. Jokainen tekee siinä varmasti parhaansa. Enemmän olisin huolissani, jos emme pystyisi luomaan tilanteita hyökkäyssuuntaan, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi tuolloin.

- Tämä oli kolmas peli peräkkäin, jossa me loimme enemmän maalipaikkoja kuin annoimme vastustajalle. Meidän täytyy katsoa projektia vähän kauemmas: kun pystymme jo nyt pelaamaan tällä tavalla, niin uskon, että pystymme kauden aikana tekemään tarvittavat maalitkin.

Pelicans hävisi perjantaina HPK:lle CCM-turnauksen ottelussa 2-1-numeroin.
 

KooKoon kokoonpano Pelicans-otteluun

#27 Jan-Mikael Juutilainen - #10 Matt Watkins - #16 Mikko Virtanen
#32 Anthony Guttig - #28 Jarkko Malinen (A) - #19 Toni Hyvärinen
#18 Mikko Alikoski - #8 Juuso Rajala - #34 Aki Kangasmäki
#23 Mika Koivisto - #17 Tomi Peltonen - #14 Olli Julkunen

#5 Ari Vallin (C) - #15 Ossi-Petteri Grönholm
#24 Mikko Lehtonen - #7 Mikael Kurki
#29 Marlo Koponen - #3 Arttu Pelli

#1 Juha Järvenpää (#31 Frédéric Cloutier)