Uusi avaus lapsiperheille: Lumon Areenalle tulee Leikkilä!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Leikkilä saapuu Lumon Areenalle KooKoon seitsemään seuraavaan kotiotteluun.

Lumon Areenan Leikkilä avaa ovensa kuluvan viikon perjantaina 27. lokakuuta 2017 pelattavassa KooKoo–Sport-ottelussa. Kyseessä on KooKoon ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirin yhteisprojekti KooKoon ottelutapahtumien hiomiseksi entistä lapsiystävällisemmiksi.

- Leikkilä on erittäin tervetullut uusi tuttavuus, jonka uskon saavan lapsiperheiden keskuudessa hyvän vastaanoton. Konseptia kokeillaan nyt alkuun seitsemässä pelissä, joiden jälkeen mietitään jatkoa, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm sanoo.

- Kehitämme ottelutapahtumaa askel kerrallaan. Lapsiperheitä ajatellen toimme keväällä mukaan Topi-tiikerin ja Leikkilä on seuraava kehitysaskel.

KooKoon Leikkilä sijaitsee Lumon Areenan kakkoskerroksen juoksusuoralla, jonne pääsee pääaulasta.

- Toiminta perustuu lasten kanssa yhdessä tekemiseen ja leikin ohjaamiseen. Kaikki ohjaajat ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirin kouluttamia, kertoo perhekeskustoiminan koordinaattori Maiju Vesa MLL:n Kymen piiristä.

- Leikkilä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden keskittyä tapahtumaan ja lapselle paikan, jossa voi olla lapsi. Leikkilässä lapset saavat leikkiä ja puuhailla turvallisessa ympäristössä.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on lasten, nuorten ja perheiden arjen asiantuntija, vapaaehtoistyön toteuttaja, arjen tuen kehittäjä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

MLL:n arvoja ovat lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys ja yhdenvertaisuus.

- Yhteistyö KooKoon kanssa on meille merkityksellinen päänavaus urheiluseurojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Olemme aiemminkin tehneet yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa, mutta tässä mittakaavassa Leikkilän toteuttaminen ja kehittäminen on meille uutta ja kokeilevaa. Odotamme innolla, miten perheet ottavat Leikkilän vastaan ja toivommekin heiltä avointa ja rehellistä palautetta, Maiju Vesa vinkkaa.

Leikkilä nähdään Lumon Areenalla 27.10.–1.12. välisenä aikana.

Syysloman kunniaksi alle 15-vuotiaat lapset pääsevät lauantain 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport-otteluun seisomakatsomoon ilmaiseksi!

Seuraavat kotiottelut:

Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
Ke 1.11. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!