Uusi päivä ja uusi mahdollisuus

KooKoolla on lauantaina Lumon Areenalla Kummipelissä paljon pelissä, kun joukkue halajaa takaisin voittojen tielle Rauman Lukon kustannuksella.

KooKoo pelaa viikon kolmannen ottelunsa lauantaina Lumon Areenalla. Lukko-ottelu on hyökkääjä Toni Hyväriselle viikon kolmas, mutta myös samalla kaikkiaan kolmas pitkän poissaolon jälkeen.

- Mukavahan se on ollut päästä tositoimiin, kun ei ole tarvinnut enää vain katsella pelejä sivusta, keskiviikkona kaukaloon palannut Hyvärinen kommentoi.

Viikon kaksi aiempaa ottelua eivät ole lihottaneet KooKoon saldoa. Joukkue majailee sarjataulukossa tällä hetkellä 13. sijalla ja matkaa pudotuspeliviivaan on viiden pisteen verran. Rauman Lukko pitää taulukon häntäsijaa ja on jäänyt KooKoosta seitsemän pinnaa.

- Sanotaan näin, että paremminkin olisi voinut tulosten puolesta sujua, mutta huomenna on taas uusi päivä ja uusi mahdollisuus kasvojenpesuun, Hyvärinen naulasi perjantaina.

Keskiviikkona joukkue kaatui kapteeni Josh Greenin loukkaantumisen ja viimeisen viisiminuuttisen takaiskujen myötä Jukureille. Torstain TPS-vieraspeli oli joukkueelta kaikkiaan vaisu.

- Jukurit-pelissä tuli kaikille vähän shokkina se Joshin tilanne ja ihmettelimme sitä porukalla puoli tuntia. Se sotki pelimme, vaikka ei tietenkään olisi saanut. Olihan se silti loppuun asti tiukka peli, mutta lopussa ratkesi Jukureille,

- Turussa olimme joukko lampaita. Emme olleet lainkaan valmiita taistelemaan voitosta ja peli oli käytännössä ohi jo ensimmäisen vaihdon jälkeen.

Hyvärinen on kellottanut oikeana laitahyökkääjänä kahdessa ottelussa peliaikaa rapiat 25 minuuttia. Hyvärisen ketjun vasemmassa laidassa on viilettänyt Mikko Alikoski ja keskellä milloin Jarkko Immonen, milloin Mikko Virtanen.

Torstaina KooKoo oli Turussa liikkeellä vain 11 hyökkääjällä, kun poissaolot ovat kaventaneet miehistöä kovalla kädellä.

- Yllättävän hyvin on jaksanut! Jotkut yksittäiset vaihdot ovat olleet tukkoisia ja niiden jälkeen happi lopussa, mutta kaikkineen ihan hyvä fiilis,

Lauantain matsi on molemmille joukkueille erittäin tärkeä. KooKoo ei halua menettää näköetäisyyttä pudotuspeliviivaan ja Lukko kaipaa lisäpisteitä kuumeisesti ehtiäkseen vielä kevään loppukiriin.

- No tiukka vääntöhän siitä taas tulee. Lukko yrittää nousta pleijareihin, kuten tietysti mekin, eli kumpikaan ei anna eikä saa mitään ilmaiseksi.

Lauantain matsi on Kummipeli, jollaisen KooKoo järjestää ensimmäistä kertaa. Tapahtumassa ovat yhteistyössä KooKoo, Kouvolan seurakunnat ja Kummius.fi. Kummiteema näkyy ottelussa A-puolen juoksuradan Kummipisteenä, jossa on tarjolla valokuvausta, pöytälätkää ja nimikirjoituksia.

- Omat kumminikin tulevat paikalle Lappeenrannasta. Hieno homma, että tällaisia järjestetään!

Seuraavat kotiottelut:
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!
La 28.1. klo 17:00 KooKoo–KalPa – pysy kuulolla!
Ti 31.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!