Uusi peli, uusi mahdollisuus

KooKoon karavaani palaa lauantaina Lumon Areenalle, missä joukkue saa vieraakseen samoista sijoista vahvasti kisaavan Espoon Bluesin.

KooKoon viikkoon on mahtunut hieno vierasvoitto Kuopiosta ja viimeisimpänä tyly tappio Tampereelta. Joukkue kaatoi keskiviikkona KalPan kolmen pisteen arvoisesti 1–2, mutta taipui perjantaina Tapparan käsittelyssä 6–1-lukemin.

Perjantaina KooKoon luona Lumon Areenalla vierailee sarjataulukossa taaempana väijyvä Espoon Blues.

- Hyvä asia on se, että uusi peli tulee jo heti huomenna, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi perjantain Tappara-tappion jälkeen.

- Meidän projektissa joukkueella on myös lupa epäonnistua. Sanoin sen pelaajillekin, että epäonnistuminen on yksi kehittymisen osa. Oleellista on se, miten reagoimme ja mitä tästä opimme.

Reagointia testataan kotikaukalossa. Lumon Areenalle saapuu levännyt espoolaisjoukkue, sillä Blues pelasi viimeksi keskiviikkona. Tuolloin se hävisi Raumalla sarjakärki-Lukolle 3-2, mutta vasta jatkoajalla.

- Olemme huomenna varmasti parempia kuin tänään. Se on viikon kolmas peli, mutta uskon, että tämä päivä antaa siihen ihan hyvät lähdöt. Siitä tulee kova taistelu!

Blues on keikkunut alkukaudella otsikoissa pelaajamyyntien osalta, mutta sen ei pidä antaa hämätä: joukkuetta tähdittävät yhä viime kauden pistepörssivoittaja Kim Hirschovits ja muun muassa taannoin KooKoossakin lyhyellä lainalla pyörähtänyt Siim Liivik. Joukkueen toinen maalivahti on viime kaudella TUTO:ssa KooKoota vastaan loistanut Kaapo Kähkönen.

Espoolaisjoukkue löytyy ennen lauantaita sarjataulukon hänniltä. Blues on kerännyt 12 ottelusta yhtä monta sarjapistettä.

KooKoon sarjasijoitus on perjantain tappiosta huolimatta yhä yhdeksäs. Oranssimustilla on 13 pelatusta ottelusta kasassa 17 sarjapinnaa.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 17.10. klo 17:00 KooKoo–Blues –
osta liput!
Ke 21.10. klo 18:30 KooKoo–HIFK – osta liput!