Uusi vuosi alkaa Lahdesta

KooKoo pelaa vuoden 2017 ensimmäisen ottelunsa tiistaina Lahdessa Pelicansia vastaan.

Vuosi 2017 starttaa KooKoon osalta vieraskaukalossa. Joukkue matkaa tiistaina naapurimaakuntaan ja kohtaa Lahden Isku Areenalla Pelicansin.

- Pelicans on ollut mielestäni hyvä tällä kaudella. Se on aktiivinen joukkue, joka osaa myös pelata kiekolla, hyökkääjä Mika Koivisto analysoi.

- Varsinkin Lahdessa he tulevat tosi kovaa päälle. Olimme sen kanssa vähän liemessä viime vierailun alussa, mutta hyvä, että peli kääntyi meille lopussa. Käymme vielä huomenna Pelicansia tarkemmin läpi, Koivisto kertoi maanantaina.

Edellinen kalenterivuosi päättyi oranssimustien osalta vaikeissa merkeissä, kun flunssaepidemia kavensi kokoonpanon muutamaan kentälliseen. Silti joukkue saalisti vuoden viimeisestä ottelusta perjantaina voiton, kun Sport kaatui Vaasassa jatkoajan jälkeen 1–2.

Mika Koivisto oli yksi viime viikon vajaasta kymmenestä flunssapotilaasta. Kun muu joukkue kiersi keskiviikon Kärpät-pelin jälkeen suoraan perjantaiksi Vaasaan, jyskytti Koivisto junalla Kouvolasta Vaasaan ja liittyi ryhmään paikan päällä.

- Ei ollut mikään optimaalinen valmistautuminen peliin. Alkuviikolla oli flunssa päällä ja se kului sängynpohjalla, mutta tervehdyin perjantaiksi pelikuntoon. Ei muuta kuin yhdet räväkät luistelut Lumon Areenalla ja junalla Vaasaan.

- Loppujenlopuksi en hirveästi pelannutkaan, kun tiivistimme kolmeen kenttään. Onneksi oli edes hyvä hotelli. Ihan hauska reissu kuitenkin ja tärkeä voitto!

Perjantain Sport-pelin jälkeen KooKoo vetäytyi viikonlopuksi lepäämään. Koivistonkin vuodenvaihtuminen sujui rauhallisissa merkeissä.

- En ampunut edes raketteja, vaan katselin jalkapalloa ja otin rauhassa. Kaikki silmät ja sormet ovat tallella.

Koiviston joulukin sujui rauhallisesti – jopa valitettavan.

- Alkuun olin kotona Kiimingissä, missä saunottiin ja syötiin. Jouluaattona tulin takaisin Kouvolaan ja oli tarkoitus hypätä normaalisti joukkueen mukaan, mutta sitten nousikin kuume ja jäin kotiin. Olisi ollut kiva pelata varsinkin Oulussa, mutta tällaista tämä joskus on.

Seuraavat kotiottelut:
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!