La 22.9. 17:00 VS.

Uusi vuosi alkaa Perhepäivällä

Pomppulinna! Lapsiparkki! Aku Ankka – teema! Koko Liigan yhteinen Perhepäivä saapuu Kouvolaan sunnuntaina 3. tammikuuta.

KooKoon ensi vuoden ensimmäinen kotiottelu on osa Liigan Perhepäivää. Espoon Blues vierailee Kouvolassa sunnuntaina 3. tammikuuta, jolloin Lumon Areena täyttyy perheille suunnitellusta ohjelmasta.

Matsiin myydään poikkeuksellista perhelippua, johon kuuluu sisäänpääsy kahdella aikuiselle ja kahdelle lapselle sekä kahteen kahviin, kahteen mehuun ja neljään munkkiin oikeuttava kioskietukuponki. Perhelipun hinta on 48 euroa.

Perhelippua myydään etukäteen KooKoon toimistolla sekä ennen peliä Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä, mutta ei Lippupalvelun netissä.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa myös perheen pienimille.

Perhepäivässä pääsee luistelemaan liigakaukaloon, jossa on pikkuväelle – ja isommillekin – tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan ja luistelemaan tähtipelaajien kanssa. Yleisöluistelu päättyy noin tunti ennen tapahtumaan kuuluvan liigaottelun alkamista.

Tapahtumaa teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tarjolla on myös kasvomaalausta ja sirkusesityksiä.

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä-hashtagilla.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liigan Perhepäivään!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 15.12. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!
Ti 29.12. klo 18:30 KooKoo–Kärpät – osta liput!