Pe 25.1. 18:30 VS.

Uusi yritys Lahdessa – ”Vielä on varaa kiristää ruuvia!”

KooKoo matkaa perjantai-illan ratoksi naapurikaupunki Lahteen, jossa se kohtaa toistamiseen tällä kaudella Pelicansin.

KooKoon käynnissä oleva kolmen pelin viikko alkoi tiistaina todella erikoisella ottelulla, kun Tampereen Ilves pyörähti Lumon Areenalla peräti 13 maalin karkeloissa. Vierailija Ilves voitti lopulta ottelun jatkoajalla KooKoon kuudesta maalista huolimatta tai ilman sekunninkaan johtoasemaa.

KooKoo johti ottelua parhaimmillaan kolmella maalilla ja kolmannen erän aikana vielä kahdella osumalla. Vuoristorata päättyi kuitenkin mäen pohjalle ja Ilves nappasi jatkoaikavoiton lukemin 6–7.

– En ole tuollaisessa pelissä ollut varmasti koskaan. Aikamoista vuoristorataa oli koko ilta. Meillä ei sitten jänne kestänyt naulata peliä niillä kriittisillä hetkillä, kun siihen annettiin tilaisuus. Saimme kyllä todella hyvää oppia jatkoa varten, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen kertasi.

Perjantaina KooKoo saa vastaan maantieteellisesti lähimmän vastustajansa, kun joukkue matkaa noin 60 kilometrin päässä Kouvolasta olevaan Lahteen.

Lahti ja Pelicans ovat olleet KooKoolle paha yhdistelmä, sillä viimeisen kolmen kauden aikana mustaoranssit ovat seitsemästä pelistä vain kaksi on päättynyt vierasvoittoon.

– Pelicans Lahden pienessä kaukalossa on ollut meille kieltämättä haastava vastustaja. Siellä täytyy vain uskoa omaan peliin ja juttuun, niin varmasti löydämme keinot voittaa myös siellä. Ja olemmehan me voittaneetkin.

Tällä kaudella KooKoo on vieraillut Lahdessa kertaalleen – tuloksena jatkoaikatappio. KooKoo johti syyskuun puolivälissä pelatussa ottelussa ensimmäisen erän jälkeen jo 3–0, mutta lopulta karkumatka kuihtui vain yhdeksi pisteeksi.

– Tiivistettynä: Pelicans oli ensimmäisessä erässä ylivoimainen, mutta me voitimme sen 3–0. Kolmas erä oli meiltä taas pelillisesti paras ja hävisimme sen 2–0. Tuossa on lopputulos. Me opettelemme ja teemme taas lisää töitä. Voitot on ansaittava ja niiden eteen täytyy tehdä joukkueena töitä, pääkoutsi Tuomas Tuokkola kommentoi tuolloin pelin jälkeen.

Jo kuudetta kauttaan KooKoon mustaoranssissa sotisovassa viilettävä Juutilainen on päässyt alkukauden loukkaantumisensa jälkeen pelaamaan nyt kahdeksan kamppailua. Neloskenttää johtava raatajasentteri avasi maali- ja pistehanat tiistaina Ilvestä vastaan.

– Oma fiilis on hyvä, kun on pikkuhiljaa saanut pelistä paremmin ja paremmin kiinni. Kunto on parantunut peli peliltä, mutta vielä on varaa kiristää ruuvia, jotta peli kulkisi entistä #paremmin.

Seuraavat kotiottelut:

La 21.10. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!