Uusi yritys Lahdessa

Liigan tuplapeliviikonloppu jatkuu lauantaina Lahdessa KooKoon ja Pelicansin toisella kohtaamisella.

KooKoo kohtasi toisen paikallisvastustajansa Lahden Pelicansin perjantaina Kouvolassa ja samat joukkueet iskevät uudelleen yhteen heti lauantaina Lahdessa. Liigassa vietetään tuplapeliviikonloppua, joka pitää taisteluparit yhdessä kahtena peräkkäisenä päivänä.

Oranssimustien osalta viikonloppu alkoi hyvällä esityksellä, mutta laihalla tuloksella, kun Pelicans haki Kouvolasta vierasvoiton.

- Pelasimme perhanan hyvän pelin, mutta tulos oli raskas tappio. Peli olisi tänään pitänyt pystyä voittamaan. Varsinkin toisessa erässä meillä oli loistava määrä paikkoja pistää kiekko maaliin, mutta ei vaan tänään saatu sisään, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila pohti pelin jälkeen.

KooKoo laukoi perjantain ottelussa peräti 71 kertaa Pelicansin tyydyttyä 38 kutiin, mutta vierasjoukkueen tehokkuus oli selvästi terävämpää.

- Nyt mitataan henkistä kanttia jokaiselta mukana olijalta. Oma peli pitää pystyä käydä läpi siten, että ei masennuta tai vaivuta, vaan tullaan entistä kovempina takaisin ja tehdään vielä piirun verran enemmän töitä.

- Jokainen pystyy varmasti löytämään vielä vähän, minkä voisi tehdä paremmin. Pitää pelata ennen kaikkea huolellisesti.

Oranssimusta joukkue pääsee testaamaan tehokkuuttaan nopeasti uudelleen.

- Peliin pitää lähteä ihan samalla tavalla kuin tänään, samanlaisella hyvällä latauksella. Mielestäni asioita ei tarvitse hirveästi muuttaa, eli jatketaan vain siitä, mihin tänään jäätiin, arvioi KooKoon ainoan maalin perjantaina tehnyt Mikko Lehtonen.

Lahden ja Kouvolan Lumon Areenan kaukalot ovat leveydeltään eri maata, mikä tuo peliin omat mausteensa. KooKoon aiemmat vierailut Lahden tulitikkuaskiin ovat sujuneet tappiollisissa merkeissä.

- Peli on Lahdessa fyysisempää ja tilanteet tulevat eteen hiukan nopeammin. Valmistautumisen merkitys korostuu.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 26.1. klo 18:30 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 29.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!