Vaihda HIFK-huivisi KooKoo-huiviin lauantaina

Kymenlaakso on oranssimusta. Ole sinäkin!

KooKoo isännöi lauantaina Lumon Areenalla HIFK:ta – ja fanishopissa on erikoistarjous: maksuvälineeksi hyväksytään myös HIFK:n kaulahuivit ja fanipaidat! Idea on simppeli: anna pois HIFK-kaulahuivi ja saat tilalle KooKoo-kaulahuivin, anna HIFK:n fanipaita ja saat KooKoon fanipaidan.

- Liiga-tarinamme on tällä erää nuori, joten on luonnollista, että maakunnasta löytyy muidenkin seurojen kannatusta. Se ei sinällään ole paha asia, mutta haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kääntyä oman maakunnan väreihin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

HIFK:n huiveille ja fanipaidoille ei ole asetettu sen tarkempia rajoituksia tai vaatimuksia.

- Tuotteen iällä ei ole väliä, eli niin uudet kuin vanhatkin kelpaavat. Tärkeintä on halu pukeutua jatkossa oranssimustaan, toimitusjohtaja Välimaa lupaa.

Pois annetut HIFK-fanituotteet lahjoitetaan Hope Ry Pääkaupunkiseudulle, joka auttaa pääkaupunkiseudun vähävaraisia lapsiperheitä.

Etu on voimassa vain Lumon Areenan fanikaupassa lauantaina 7. tammikuuta 2017 pelattavassa KooKoo–HIFK-ottelussa. Tarjous 200 ensimmäiselle. Osta lippusi matsiin nyt Ticketmasterista!

Seuraavat kotiottelut:
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!