Pe 25.1. 18:30 VS.

Vieraissa vaisumpaa: ”Emme olleet parhaimmillamme”

Keskiviikkona Kouvolassa vahvasti esiintynyt KooKoo oli Hämeenlinnassa yhtä sitkeä, mutta vaarattomampi.

Liigan oranssimustat KooKoo ja HPK kohtasivat torstaina Hämeenlinnassa. Vähämaalinen ja tasainen vääntö kääntyi viimeisen viiden minuutin aikana kotijoukkue HPK:lle, joka voitti matsin lopulta 2–0 (0–0, 0–0, 2–0).

- Olimme tänään sitkeitä, mutta emme missään nimessä parhaimmillamme, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi matsin jälkeen.

- Jos ajatellaan eilistä peliä, sen läsnäoloa ja hyviä asioita, niin jäimme niistä kyllä tänään jälkeen. Emme päässeet kiekkoon niin hyvin kiinni ja Kerho määräsi pelin tahdin. He paransivat pelin sisällä koko ajan omaa pelaamistaan.

KooKoo pelasi torstaina hyvän pelin, joskin jäi myös silloin pisteittä, kun KalPa haki viimeisen sekunnin maalilla pisteet Kouvolasta.

Myös torstaina Hämeenlinnassa väännettiin pitkään tasalukemissa. Illan ensimmäinen maali näki päivänvalon vasta 56. peliminuutilla, kun HPK:n Mathias Porselandin siniviivalaukaus painui ohi hyvän illan pelanneen KooKoo-veskari Samu Perhosen.

HPK teki vielä toisen osuman tyhjänä ammottaneeseen KooKoo-rysään viimeisellä minuutilla.

- Pysyimme sitkeästi pelissä mukana, mutta emme me montaa maalipaikkaa kolmannessa erässä saaneet luotua. Kaveri teki yhden maalin ja ratkaisi sillä pelin.

KooKoo-luotsi jakoi omistaan kehuja maalivahti Perhoselle ja nelosketjun hyökkääjätriolle Mika Koivisto, Jan-Mikael Juutilainen & Toni Hyvärinen.

- Positiivista pelissä oli Perhosen pelaaminen ja samaten nelosketju Koivisto-Juutilainen-Hyvärinen, joka oli pirteällä pelipäällä. Samu piti meitä muutamassa tilanteessa matkassa mukana.

Vierasjoukkue pääsi kokeilemaan matsin aikana kolmesti ylivoimaa, mutta maaleja ei nähty – ei juuri edes maalipaikkoja, kun jo alueelle pääseminen tuotti vaikeuksia.

- Ylivoimassa oli vähän samaa tuskaa kuin muutenkin pelaamisessa. Emme olleet tänään kirkkaalla silmällä pelissä kiinni. Kun valinnat viipyvät, niin hyvä alivoima tappaa huono ylivoiman nopeasti.

KooKoon pudotuspeliviivan takaa-ajo jatkuu lauantaina, kun joukkue isännöi Lumon Areenalla hallitsevaa Suomen mestaria Tampereen Tapparaa.

- Tämä nyt vain kuuluu tähän matkaan. Tarvitsemme kaikki pelaajat riviin ja harjoituksia, jotta saamme peliä yhtenäistettyä. Saimme tänään taas lisää kokemusta. Tilanne on mikä on, ei sitä kannata piilotella, vaan totuutta pitää katsoa silmiin ja mennä eteenpäin. Ei laiteta päätä pensaaseen.

Seuraavat kotiottelut:
La 3.12. klo 17:00 KooKoo–Tappara – osta liput!
Pe 9.12. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ke 14.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!