Viikko huipentuu toiseen derbyyn

KooKoo ja SaiPa iskevät tuplapelitrendin merkeissä uudelleen yhteen lauantaina. Tällä kertaa pelipaikkana on Lappeenrannan Kisapuisto.

assa on pelattu edellisellä ja tällä viikolla erityisiä tuplapelejä, joissa samat joukkueet kohtaavat toisensa peräkkäisinä päivinä kahteen kertaan. Niinpä Kaakkois-Suomen kauniit ja rohkeat KooKoo ja SaiPa testaavat toisiaan jälleen lauantaina Lappeenrannassa.

Perjantaina pelattu kauden neljäs #KaakonDerby päättyi KooKoo-juhliin, mutta yön jälkeen kaikki lähtee taas nollista.

- Peli oli sellaista kovaa taistelulätkää, jota on kiva pelata! Huomaa, että joukkueet eivät hirveästi tykkää toisistaan, KooKoo-puolustaja Mikael Kurki tunnelmoi.

KooKoo nappasi kauden ensimmäisen SaiPa-voittonsa rankkareiden jälkeen maalein 3–2. Oranssimustien veskari Frédéric Cloutier torjui kaksi rankkaria kolmesta ja Josh Green sekä Mikko Virtanen maalasivat kotijoukkueelle.

- Tänään saimme jo pienen palkinnon, mutta huomenna otamme enemmän. Lappeenrannassa on koko maailma meitä vastaan; halli, SaiPa ja yleisö, mutta emme me lähde hakemaan kavereita, vaan oikein vanhanliiton ryöstöretkelle.

Kotijoukkue oli päätöserän lopulla ja jatkoajalla pinteessä, kun jäähy tarjosi lappeenrantalaisille sauman viedä vaikka koko potin. SaiPa pyörittikin peliä KooKoo-päädyssä lähes koko jatkoajan, mikä tarkoitti hikistä maratonvaihtoa tietyille oranssimustille – muun muassa Kurjelle.

- Kolme minuuttia ja 58 sekuntia! Tein loukkaantuneena aika paljon hommia fyssari ”järän” kanssa, mutta näköjään olisi pitänyt vielä enemmän vetää kelkkaa perässä. Ihme homma, ettei jaksa edes neljän minuutin vaihtoa, Kurki naurahtaa.

Perjantain kaksi pinnaa nostivat KooKoon sarjataulukossa sijalle 11. Kilpailu viimeisistä pudotuspelipaikoista kiristyy ottelu ottelulta ja kierros kierrokselta. KooKoota lähimpänä edellä ovat Vaasan Sport ja Lahden Pelicans sekä selkäpuolelta Porin Ässät ja Espoon Blues.

Lauantain vieraspeli on KooKoolle kauden toinen Lappeenrantaan suuntautuva reissu. Edellinen oli historiallisen Liiga-kauden ensimmäinen peli syyskuussa. Tuolloin lukemat olivat SaiPan eduksi rankkareilla 4–3.

Perjantain pitkän kaavan kautta ratkotun pelin jälkeen lauantai koittaa nopeasti, mutta se ei KooKoo-leiriä haittaa, pikemminkin päinvastoin.

- Nyt syödään ja juodaan niin paljon kuin pystyy, vähän venytellään ja palataan aamulla taas hommiin. Tämä on siistiä, tämä on lätkää!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ke 3.2. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!