Viikko päättyy Hesaan

KooKoo huhkii viikon kolmannen matsinsa lauantaina Helsingin vanhassa jäähallissa.

Kuluva viikko on ollut KooKoolle hankala, sillä joukkue jäi pisteittä tiistaina Tampereella ja perjantaina Kouvolan Lumon Areenalle. Perjantaina Porin Ässät haki Kouvolasta 4–1-voiton.

- Tämä on matka. Meidän täytyy puolustaa paremmin, jos haluamme voittaa. Se on kylmä fakta, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi Ässä-tappion jälkeen.

- Jos otetaan tämä viimeinen erä pois laskusta, niin sitä edeltäneissä viidessä erässä päästimme seitsemän maalia. Se on paljon ja silloin on vaikea voittaa pelejä.

Kauden ensimmäinen vierasottelu sujui KooKoolta toivotusti, kun SaiPa kaatui Lappeenrannassa 7–1-lukemin. Sen jälkeen oranssipaitojen vieraspelit ovat sujuneet nihkeämmin, kun neljästi matsista on kertynyt vain kaksi pistettä.

Se kuitenkin tarkoittaa, että vieraspelejä on runkosarjan puitteissa jäljellä vielä 25! Niistä ensimmäinen on edessä lauantaina Helsingissä, missä KooKoo vierailee IFK:n kotiluolassa.

- Meidän täytyy ymmärtää, että mikä on meidän vahvuus ja tuoda se joka vaihdossa jäälle. Tarvitsemme peliin jatkuvuutta, eli sitä, että teemme hyviä valintoja hyvien valintojen päälle. Kun siirrämme peliä eteenpäin, niin meidän on oltava pelirohkeita ja aktiivisia, Tuokkola sanoo.

IFK on pelannut kuluvalla kaudella 10 matsia ja voittanut niistä kaksi. Yhdeksällä sarjapisteellä irtoaa sarjan 12. sija. Helsinkiläisryhmä pelasi KooKoon tavoin perjantaina; se taipui Tampereella Tapparaa vastaan 2–1-lukemin.

KooKoon lukemat puolestaan ovat yhdeksän ottelua, neljä voittoa, 13 pistettä ja sijoitus 9.

KooKoo ja HIFK eivät ole vielä kohdanneet tällä kaudella.

Seuraavat kotiottelut:

To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
La 14.10 klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika