Pe 18.1. 18:30 VS.

Viikko päättyy Mikkeliin

KooKoo matkaa lauantaina vieraisiin kohtaamaan Mikkelin Jukurit.

Torstaina karvaan jatkoaikatappion kärsinyt KooKoo jatkaa kamppailujaan lauantaina Mikkelissä.

- Uskon, että on fyysinen ja kuuma peli tulossa. Jukurit tarvitsee meidän tavoin pisteitä kipeästi, eikä kumpikaan halua toiselleen hävitä. Henkilökohtaisella tasolla on kiva palata Kalevankankaalle, KooKoon hyökkääjä Toni Hyvärinen kommentoi.

Jukurit on sijalla 11 ja KooKoo kolme pykälää alempana. Matkaa pudotuspeliviivaan ja kymppisijaan on mikkeliläisillä kolme ja kouvolalaisilla yhdeksän pistettä, joskin KooKoo on pelannut yhden ottelun Jukureita vähemmän.

Takavuosien kuuma Mestis-taistelupari – KooKoo ja Jukurit – on kohdannut toisensa tällä kaudella kolmesti. Kaikki keskinäiset ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin, mitä KooKoo pyrkii lauantaina jatkamaan. Marraskuussa lukemat olivat jatkoajan jälkeen Kouvolassa 2–3 ja varsinaisella peliajalla Mikkelissä niinikään 2–3. Tammikuinen tasainen kohtaaminen Kouvolassa päättyi Jukureille 1–3.

Tasainen oli myös KooKoon edellinen ottelu torstaina Lumon Areenalla. KooKoo johti avauserän jälkeen 0–2, mutta voitto lähti lopulta jatkoajan jälkeen vierasjoukkue Porin Ässien matkaan lukemin 3–4.

- Tiukkaa vääntöähän se matsi oli. Kumpi tahansa olisi voinut voittaa, mutta tällä kertaa kävi näin. Ässät oli odotetunlainen, kova vastustaja.

Hyvärinen oli itse kovassa iskussa torstain Ässät-ottelussa, kun hyökkääjä viimeisteli isäntien 2–0- ja 3–3-maalit. Osumat olivat Hyväriselle vasta kauden ensimmäinen ja toinen – ainakin virallisissa tilastoissa.

- Aina on mukavaa tehdä maali, eli hyvältähän se tuntui, ei sitä voi kieltää. Apinaa ei silti ollut selässä, sillä olinhan jo tehnyt yhden maalin tällä kaudella: oman maalin Pelicansia vastaan!

Sairastelut laittoivat KooKoon hyökkäysvitjat uusiksi Ässät-peliin. Hyvärinen sai kolmikkoon seuraksi Mikko Alikosken ja Jarkko Immosen, jotka olivatkin mukana alustamassa Hyvärisen 2–0-osumaa.

- Tosi hyvin toimi peli uuden ketjun kanssa. Pelasimme hyvin ja aktiivisesti. Hyvä startti ketjulta.

Seuraavat kotiottelut:

Ke 7.3. KooKoo–Ilves – osta liput!
Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!