Viikonloppu alkaa Turusta

KooKoo pelaa kuluvana viikonloppuna sekä vieras- että kotikaukalossa. Viikonloppu starttaa vierasmatsilla Turun Palloseuraa vastaan.

Oranssimustien Liiga-kausi jatkuu perjantaina Turussa TPS:ää ja lauantaina kotikaukalossa HIFK:ta vastaan.

Perjantainen Turun-vierailu on KooKoolle kauden toinen vierasmatsi. Ensimmäinen vieraspeli SaiPaa vastaan päättyi lauantaina isäntien juhliin, joten KooKoo hakee Turusta kauden ensimmäistä vierasvoittoa.

- SaiPa riisui meidän kontrollilähdöt hyvin aseista, mutta olemme alkuviikon ajan kehitelleet siihen uusia lääkkeitä. Tepsin kanssa sama ei toistu, KooKoo-hyökkääjä Anrei Hakulinen lupaa.

Hakulinen on puolet KooKoon turkulaisduosta, jonka mies muodostaa puolustaja Mikko Lehtosen kanssa. TPS-matsit tuovatkin peliin erityistä latinkia. Hakulinen pelasi Palloseuran viimeksi seuran A-junioreissa kaudella 2009–2010 ennen siirtymistään TuToon ja sieltä edelleen Pelicansin kautta Kouvolaan.

- Katsomossa on totta kai paljon ystäviä ja vihamiehiä, joten on kiva päästä näyttämään mitä osaa. Ja muutenkin on kiva päästä hetkeksi haistelemaan meri-ilmaa.

KooKoo ja TPS kohtasivat viime kauden runkosarjassa neljästi. Mustavalkoinen joukkue oli KooKoolle tuolloin sopuisa vastustaja, sillä joukkue kampesi peleistä kolme voittoa ja yhdeksän sarjapistettä.

- Viime kaudella TPS:n jänne ei kestänyt meidän kiekottelua. Jotkut joukkueet vain sopivat toisille paremmin kuin toiset, se on ihan selvä. Jonkun pelityyli sopii toiselle ja jonkun ei.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa voitolla ja tappiolla. KooKoo kaatoi ja kaatui viikonloppuna SaiPaa vastaan ja Tepsi puolestaan voitti kotiavauksessaan Kärpät, mutta taipui vieraissa Pelicansille selvin numeroin.

- Lähtökohdat ovat hyvin samanlaiset, kun molemmilla on edellisestä pelistä alla tappio, joka varmasti ottaa päähän. Uskon, että peli ratkeaa paljolti siihen, kumman pääkoppa osaa käsitellä asiaa paremmin.

KooKoo pelaa Lumon Areenan kotijäällään seuraavan kerran ensi viikon lauantaina 24. syyskuuta kello 17. Tuolloin Lumon Areenalla vierailee HIFK. Liput Ticketmasterista. Tervetuloa!