Pe 18.1. 18:30 VS.

Viikonloppu jatkuu Lahdessa

Perjantaina makean kotivoiton napannut KooKoo jatkaa uuden haasteen kimppuun heti lauantaina.

KooKoo jatkaa takaa-ajoaan lauantaina Lahdessa, missä se vierailee kovia kokeneen Pelicansin kotipesässä. Perjantaina KooKoo kaatoi Lumon Areenalla JYPin 5–2-lukemin, mutta joukkue ei ehdi tuuletella kauaa ennen lauantain uutta haastetta.

- Nautimme nyt tämän illan tästä voitosta ja huomenna keskitymme Pelicansiin. Toinen peli kahteen päivään ja tänään levännyt Pelicans vastassa, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen kommentoi tuoreeltaan JYP-voiton jälkeen.

Kolmen pisteen kotivoitto oli oranssimustille makea, sillä edellisviikon kaksi pelillisesti hyvää kotimatsia toivat joukkueelle vain yhden sarjapisteen.

JYP käänsi perjantaina KooKoon 1–0-johdon nopeasti kahdella ylivoimamaalilla 1–2-vierasjohdoksi, mutta kotijoukkue ei lannistunut vaan tuli vielä saman neljän maalin avauserän aikana kapteeni Josh Greenin ohjurilla tasoihin ja porskutti lopulta voittoon saakka.

- Olimme sitkeitä, uskoimme itseemme ja pysyimme kiinni pelisuunnitelmassa, jonka olimme aamulla käyneet läpi. Olemme muutenkin pelanneet hyvin, mutta nyt saimme viimein myös voiton ja pisteet kotiin, Juutilainen hymyili.

- Pelasimme ensimmäiset alivoimat vähän hölmösti, mutta uskomme ei horjunut missään vaiheessa. Muutimme vähän alivoimapelaamista toiseen erään, joka olikin kaikin puolin hyvä erä. Joshin tasoitusmaali avauserän loppuun oli tärkeä. Saimme siitä buustia toiseen erään. Saimme pitkiä myllyjä JYP-päätyyn ja heidän hitaita puolustajia vielä vähän hitaammiksi.

Juutilainen oli yksi illan KooKoo-sankareista, sillä hyökkääjä vastasi oranssimustien neljännestä ja viidennestä maalista. Edellisestä kahden maalin illasta ehti vierähtää tovi.

- Tein kaksi maalia viimeksi joskus Mestiksessä! En muista tarkasti, mutta eivätköhän ne tulleet ”Kaken” (valmentaja Jari Kauppila) syötöistä. Sanoisin siis, että kolmisen vuotta sitten.

Juutilainen ja muu KooKoo-miehistö matkaavat lauantaina Lahteen. KooKoo on sarjassa perjantain voitosta huolimatta 15. sijalla, kun vastustaja Pelicans majailee kahdeksantena.

- Saa nähdä, millainen nippu sieltä tulee vastaan. Pelicansia vastaan on aina kiva pelata, vaikka viimeksi ei mennytkään siellä ihan putkeen. Pelit ovat yleensä aika kuumia, kun onhan kyseessä kuitenkin paikallispeli.

Seuraavat kotiottelut:
Ke 14.12. klo 18:30 Pehmolelupeli: KooKoo–Lukko – osta liput!
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput!
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!