Pe 25.1. 18:30 VS.

Viikonloppu kuluu länsirannikolla

KooKoo lähti torstaina vieraskiertueelle, joka koostuu perjantain Sport- ja lauantain Kärpät-vierasotteluista.

KooKoo lähtee pesemään kolmen peräkkäisen tappion jälkeen kasvojaan länsirannikolle. Joukkue on perjantaina Vaasan Sportin ja lauantaina Oulun Kärppien vieraana.

Joukkue taipui tiistaina kotijäällään Porin Ässiä vastaan 2–5, joten petrattavaa riittää. Ässiä vastaan ottelun avauserä oli hurlumheitä, jossa nähtiin peräti kuusi maalia. Vierasjoukkue meni ensimmäiselle erätauolle 2–4-vierasjohdossa.

- Ensimmäinen erä oli meiltä ihan karmea. Kaksi seuraavaahan oli jo sinne päin, mutta jos antaa kaverille neljä maalia avauserään, niin sieltä on joskus vaikea nousta, hyökkääjä Mikko Virtanen summaa.

Tiistain tappio on joukkueen sisällä käsitelty palaverien ja videoiden muodossa. Viikonloppuna on jaossa taas uudet kuusi sarjapistettä.

- Kävimme eilen asioita läpi jonkun aikaa, niin peli- kuin muitakin asioita. Toivottavasti nyt on pidemmät palaverit tältä kaudelta käsitelty.

Mikko Virtanen ei vieraillut viime kaudella kummallakaan viikonlopun paikkakunnalla, mutta niin Vaasan kuin Oulun hallit ovat tuttuja Mestis- ja juniorivuosilta.

- Vaasa on ainakin itselleni kiva paikka pelata. Siellä on aina ollut hyvä tunnelma, ihan Mestis-ajoista lähtien. Kaukalo on pieni, joten tempo on kova ja peli fyysistä.

KooKoo on kuluvalla kaudella kohdannut sekä Sportin että Kärpät kertaalleen. Sport haki Kouvolasta vierasvoiton, mutta Kärpät kaatui Lumon Areenalla.

Virtanen viiletti torstain harjoitukset laitahyökkääjän tontin sijaan keskushyökkääjänä. KooKoon oma kasvatti on alkujaan sentteri, mutta Liiga-kaukalossa esiintynyt lähinnä laidassa.

- Minulle ei ole väliä, kummassa pelaan. Pääasia, että saa pelata!

Oikeastiko ei ole väliä sillä, pelaatko keskellä vai laidassa?

- Oikeasti ei sillä juurikaan väliä ole. Olen pelannut uralla enemmän sentterinä, mutta nyt on laidassakin sen verran pelejä takana, että sekin alkaa sujua.

Seuraavat kotiottelut:
To 24.11. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
Ke 30.11. klo 18:30 KooKoo–KalPa – osta liput!
La 3.12. klo 17:00 KooKoo–Tappara – osta liput!