Viikonloppu starttaa Raumalta

KooKoo pelaa viikonloppuna kaksi vierasottelua länsirannikolla. Perjantaina joukkue on Raumalla Lukon vieraana.

KooKoon alkavaan viikonloppuun mahtuu vierasottelut niin Rauman Lukkoa kuin Porin Ässiäkin vastaan. Oranssimusta joukkue on perjantaina Raumalla ja lauantaina Porissa.

Raumalaislähtöinen KooKoo-hyökkääjä Aki Kangasmäki palaa vanhaan kotihalliinsa yhden kauden tauon jälkeen.  Hyökkääjä pelasi sinikeltaisissa vielä toissa kaudella, ennen siirtymistään Kouvolaan viime kaudeksi. Perjantain matsi onkin Kangasmäelle uran ensimmäinen kasvattajaseuraansa vastaan.

- On hienoa päästä Raumalle pelaamaan pitkästä aikaa. Vielä tällä hetkellä se on kuin mikä tahansa muukin peli, mutta saapa nähdä onko huomenna jännitystä, Kangasmäki kommentoi torstaina.

- Raumalla on puitteet kunnossa ja perjantai-iltana varmasti hallissakin porukkaa. Yleisö pitää sielläkin hyvin ääntä ja käsittääkseni meidänkin kannattajia on tulossa paikalle, joten uskon, että tunnelma on kohdallaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin pari viikkoa sitten Lumon Areenalla. KooKoo voitti erinomaisella esityksellä silloin sarjakärjessä olleen Lukon 4–1.

- Se oli hyvä peli meiltä. Pelasimme Lukon hyvin pois aseista ja otimme kolme pistettä. Toivottavasti pystymme huomennakin iskemään samalla tavalla Lukon heikkoihin kohtiin.

Lukko-voiton jälkeen KooKoo on voittanut TPS:n, mutta hävinnyt Pelicansille ja viimeisessä ottelussaan tiistaina KalPalle. Kotimatsi kuopiolaista KalPaa vastaan meni alusta asti vihkoon ja vierasjoukkue poistui Lumon Areenalta 0–3-voiton kanssa.

KooKoo matkasi länsirannikolle jo torstaina, jotta valmistautuminen kovaa Lukko-peliin sujuisi KalPa-peliä paremmin.

- Emme olleet valmiita pelaamaan siinä pelissä. KalPa pelasi hyvin meitä vastaan ja teki vuorostaan meidät aseettomiksi. Se oli meiltä vähän huolimaton peli, mutta olemme käyneet sen hyvin läpi ja asiat on nyt korjattu. Tiedän, että toista ohi-peliä ei tule putkeen.

Bussimatkaa länsirannikolle on takana parin tunnin ajan. Mikä on tilanne korttiringissä?

- ”Bobi” (Mikko Lehtonen) vei pari ensimmäistä, mutta nyt ”Hade” (Juha-Pekka Haataja) tuli hämmentämään!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 4.12. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput!
La 12.12. klo 17:00 KooKoo–HPK – osta liput!