Pe 25.1. 18:30 VS.

Viimeisessä treenimatsissa vieraita Lahdesta

KooKoo pelaa perjantaina kesän viimeisen harjoitusottelunsa. Kotijäälle Lumon Areenalle vieraaksi saapuu Lahden Pelicans.

Vain 60 kilometrin päässä sijaitsevat Kouvola ja Lahti mittaavat perjantaina voimiaan Kouvolan Lumon Areenalla, kun KooKoo kohtaa Pelicansin. KooKoolle kyseessä on kesän viimeinen harjoitusottelu, Pelicansille toiseksi viimeinen.

- Varmasti molemmat joukkueet hakevat viimeisiä viilauksia kautta kohti, mutta en usko pelin muuten poikkeavan aiemmista harjoituspeleistä. Samanlaista tekemistä, arvioi KooKoon hyökkääjä Toni Hyvärinen.

KooKoo kohtasi Pelicansin jo toissaviikolla Lahden-turnauksessa, jossa Pelicans oli vahvempi lukemin 4-1. KooKoon ainoan osuman iski Jarkko Malinen ja syöttöpisteet menivät ketjukavereille Hyväriselle ja Anthony Guttigille.

- Olimme Lahdessa ensimmäisessä erässä niskan päällä niin paljon kuin voi olla, mutta toisessa ihan lapasia ja homma kääntyi päälaelleen.

- Pelicans oli varsinkin toisessa erässä tosi fyysinen. He tulevat varmasti taas kovaa päälle, mutta uskon, että nyt osaamme vastata siihen, Hyvärinen linjaa.

Laitahyökkääjä nostaa Pelicans-pelissä suurennuslasin alle puolustaja Marlo Koposen.

- Varsinkin ”Marski” Koponen on ollut hemmetin vahvan näköinen tällä viikolla, fyysisyys ja liike näyttävältä hyvältä. Varmaan tekee perjantaina maalinkin!

Hyvärinen siirtyi KooKoohon Kuopion KalPasta. Harjoituspeleissä pelipaikka on löytynyt yleensä Jarkko Malisen viereltä.

- Oma tekeminen on ollut vähän vaihtelevaa, välillä hyvää ja välillä huonompaa. Vähän ympäripyöreää on vielä toistaiseksi ollut.

KooKoo-Pelicans Lumon Areenalla perjantaina 4. syyskuuta kello 18:30! Osta liput ennakkoon Lippupalvelusta!