Viking Line KooKoon pääyhteistyökumppaniksi!

KooKoon kumppaniverkosto vahvistuu varustamokonserni Viking Linella.

KooKoo ja varustamokonserni Viking Line Abp ovat solmineet kolmevuotisen pääyhteistyösopimuksen. Viking Linen tuttu punainen väri näkyy jatkossa sekä KooKoon peliasussa että Lumon Areenan ottelutapahtumissa.

- On hienoa saada KooKoo-perheeseen mukaan Viking Linen kaltainen vahva brändi. Kolmevuotinen pääyhteistyösopimus antaa meille hyvän tukijalan tulevaisuuteen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Punaisista laivoistaan tunnettu varustamoyhtiö Viking Line työllistää maalla ja merellä yhteensä yli 3000 henkeä. Viking Linen uudistuva laivasto kerää tutkitusti Itämeren korkeimmat yleisarvosanat.

- Tarjoamme laivoillamme päivittäin lukemattomia elämyksiä. Asiakkaamme arvostavat erityisen paljon laadukasta ja monipuolista ruokatarjontaamme ja ystävällistä henkilökuntaamme. Myös laaja ympäristötyömme ja panostukset Itämeren hyväksi on huomattu. Yhdessä KooKoon kanssa lähestymme nyt kymenlaaksolaisia hyvissä tunnelmissa, kommentoi Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander, joka on kotoisin Kuusankoskelta.

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös faniristeilyn järjestäminen. KooKoon ensimmäinen faniristeily järjestetään 4. helmikuuta HPK–KooKoo-ottelun jälkeen.

- Haluamme koko ajan kehittää kannattajatoimintaamme ja tuoda joukkuetta lähemmäs katsojia. Faniristeily tukee tätä ajatusta hienosti ja Viking Line on tarkoitukseen mitä parhain kumppani, toimitusjohtaja Välimaa iloitsee.

Oranssimustasta faniristeilystä kerrotaan lisää myöhemmin.

Viking Linen mukaantulon myötä KooKoolla on 22 pääyhteistyösopimusta pelikaudelle 2016–2017.