Pe 25.1. 18:30 VS.

Virtanen: ”Kotikaukalo on aina kotikaukalo”

KooKoo pelaa tiistaina kesän ensimmäisen harjoitusottelunsa Lumon Areenalla.

Neljäs vieraissa ja yhden Kotkassa pelatun harjoitusottelun jälkeen KooKoo palaa tiistaina viimein kotiin – Lumon Areenalle. Joukkue on harjoitellut kotijäällä jo heinä–elokuun taitteesta lähtien, mutta tiistaina on ensimmäisen matsin vuoro. Vieraaksi saapuu Helsingin IFK.

- Kiva päästä kesän jälkeen Lumon Areenalla myös tositoimiin. Kotikaukalo on aina kotikaukalo, naulaa hyökkääjä Mikko Virtanen.

Edellisviikolla KooKoo urakoi yhden pelin Kotkassa ja kaksi Imatran Bauer-turnauksessa. Joukkueen edellinen voitto on toissa viikolta Porista, missä KooKoo kaatoi Ässät rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

- Kotkassa ei ollutkaan vähään aikaan tullut pelattua! Kaukalohan siellä on tosi pieni, mutta muuten puitteet olivat hyvät- Imatra sitten on tuttu jo kahdelta viime syksyltä. Hyvä paikka, mutta ei se Kouvolaa voita.

- Tulokset eivät olleet sellaisia kuin halusimme, mutta se on jo mennyttä. Niihin ei pidä varsinkaan harjoituspelikaudella jäädä makaamaan.

Puolustaja Mikko Jokela kertoi maanantaina lopettavansa pitkän ja ansiokkaan pelaajauransa. Päätös tuli monille KooKoo-pukukopissa yllätyksenä.

- ”Leksan” lopettamispäätös tuli ainakin minulle aika puskista ja se veti kopin kyllä hiljaiseksi. Hieno ura ja ihan huikea persoona!

KooKoon tiistaisessa vastustajassa IFK:ssa pelaa peräti neljä viime kaudella KooKoon oranssimustissa väreissä nähtyä pelaajaa.

- Hauska päästä pelaamaan tuttuja kavereita vastaan, mutta rehellisesti sanottuna ei se pelaamiseen vaikuta. Pelin jälkeen tulee varmaan muutama sana vaihdettua.