Voitto lipesi päätöserässä

KooKoon kauden viimeinen vierasmatsi päättyi kolmannen erän notkahduksen myötä pettymykseen.

Kahden erän jälkeen KooKoon tilanne näytti lauantaina Jyväskylässä hyvältä, mutta johtoasema kirposi päätöserässä. Kauden viimeinen vieraspeli päättyi lopulta JYPin eduksi maalein 5–3 (1–1, 0–2, 4–0).

- Sellainen peli. Samu [Perhonen] pelasi maalilla hyvän pelin, mutta lukemat kasvoivat harmittavan suuriksi, KooKoon pääluotsi Tuomas Tuokkola kommentoi.

- Olimme kahden erän jälkeen kuskin paikalla pienellä onnellakin, mutta mokasimme sen kolmannessa. Se harmittaa, tietenkin.

JYP meni ottelun avauserässä 1–0-johtoon, mutta KooKoo kuittasi vielä ennen erätaukoa Robin Jacobssonin kauden kuudennella osumalla. Avauserä oli kotijoukkueen hallintaa, mutta KooKoo heräsi mukaan toisessa erässä ja iski kaksi lisäosumaa.

Jan-Mikael Juutilainen jyräsi ensin 1–2- ja vain 19 sekuntia myöhemmin Mikko Virtanen vastasi 1–3-johtomaalista. Syöttöpisteitä illan vierasmaaleihin saivat Miro Saarelainen, Niko Tuhkanen, Anrei Hakulinen, Robin Jacobsson, Terry Broadhurst ja uransa toisen Liiga-tehopisteen saalistanut Santeri Salmela.

KooKoon kahden maalin johto koki kovia ottelun päätöserässä. Kotijoukkue tuli kahdella nopealla maalilla tasoihin, meni erän puolivälissä johtoon ja ratkaisi pelin tyhjään maaliin 5–3-osumalla pelin lopussa.

- Lähtömme päätöserään oli hyvä, mutta tolppa esti lisämaalin. JYP käytti omat paikkansa ja lopun me tiedämmekin, Tuokkola tiivisti.

Samu Perhonen torjui KooKoo-maalilla 32 kertaa. JYP-veskari Juho Olkinuora torjui illan aikana 18 kertaa.

KooKoo pelaa kauden viimeisen ottelunsa maanantaina Lumon Areenalla. Vieraaksi saapuu Liigan toinen oranssi, Hämeenlinnan Pallokerho.

Seuraavat kotiottelut:

Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!