Yleisöluistelun viisikko julki – näe nämä pelaajat!

Sunnuntain Perhepeli-tapahtuman yleisöluistelussa nähdään viisi illan matsissa esiintyvää KooKoon pelaajaa.

KooKoon ja Espoon Bluesin sunnuntainen Liiga-ottelu on Lumon Areenalla koko perheen tapahtuma. Matsi alkaa kello 15:00, mutta pääsisäänkäynti avataan jo kello 12:45 ja siitä eteenpäin on paljon erityisesti lapsiperheille suunnattua ohjelmaa.

Päivän suurin erikoisuus on kello 13:00-13:50 järjestettävä avoin yleisöluistelu, jonka aikana Lumon Areenan jäällä on muun muassa jäälimbo ja –disco sekä luistelu- ja laukaisukilpailu.

Yleisöluistelun lopulla kello 13:40-13:50 jäällä käy myös viisi KooKoon pelaajaa, jotka nähdään myöhemmin pelattavassa Blues-ottelussa kotijoukkueen kokoonpanossa. Yleisöluistelussa käyvät puolustajat Mikko Lehtonen, Ossi-Petteri Grönholm ja Marlo Koponen sekä hyökkääjät Mika Koivisto ja Aki Kangasmäki.

Luistelun jälkeen aktiviteetit jatkuvat Lumon Areenan käytävillä. Juoksuradalle rakentuu muun muassa pomppulinna, erilaisia pelejä sekä kasvomaalausnurkkaus! Sirkustaiteilijat viihdyttävät katsojia koko ottelutapahtuman ajan.

Perhepäivään myydään erityistä perhelippua, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sekä kaksi kahvia, kaksi mehua ja neljä munkkia. Perhelipun hinta on 48 euroa ja sitä myydään normaalien lippujen tapaan Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä.

Tervetuloa koko konkkaronkka perhepäivään!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Su 3.1. klo 15:00 KooKoo–Blues – osta liput!
La 9.1. klo 17:00 KooKoo – SaiPa – osta liput!